icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 19972
12 maj 2021 10:05

Onsdag, dag 6

Igår var inte så illa... Gubben i appen var glad. 

Dagen började som vanligt. Väckning, frukost, plocka undan, promenad, ombyte och möte kl 09.00. Tränade med gummibanden under mötet (samma procedur idag). Åt mitt mellanmål (ProPud choklad, 90 kcal. Köpte ett 4 pack så det blir samma mellanmål hela veckan). Till lunch blev det rester, potatismos och chicken kebab och givetvis sallad med grönsaker. Gott, mättande och en glad gubbe totalt. Väger allt just nu, slarvar lite med det gröna på middagen. Men tänker att på det stora hela har jag bra koll.

Tog en eftermiddagspromenad så snart 16åringen fick göra synundersökningen för övningskörningstillståndet och eftersom det var 23 grader och strålande sol (och svetten rann) åt jag en glass. Jag kan inte sluta med allt gott för då är det kört för min del. Jag får äta allt, men inte hela tiden. Årets första glass, utomhus i strålande sol, det är ett fint minne och såna samlar jag.

Till middag åt vi pizza, min hade paprika på för att jag skulle få i mig grönsaker. Brukar inte lägga på det annars. Men det var gott så det kanske blir en vana. Tycker fortfarande inte om pizza men hemgjord är helt okej. Ibland. Helst så sällan som möjligt.

Efter kvällspromenaden drack jag nog en liter vatten. Tycker att jag drack bra hela dagen men promenaden i värmen på eftermiddagen fick mig nog ursynk där.

Idag visade vågen -0,8 kg från igår. Jag väger mig varje dag. Det har jag aldrig gjort förut. Då har jag vägt mig en gång i veckan, vid ungefär samma tid. Nu väger jag mig varje morgon, innan frukosten. Nu sa någon PT och influencer att det var bra att väga sig varje dag (minns dock inte anledningen?) så jag testar det. Testar allt. Det som inte känns bra eller blir bra gör jag om. Hållbarhet är ledordet. Jag ska hålla, min kropp ska hålla och det ska även det här sättet att leva.

Idag är bra dag - det känner jag. Gick den längre promenaden efter frukost och kommer gå en längre lunchpromenad i skogen idag. Njuter av värmen och vill passa på att vara ute så mycket som jag bara kan, även om det innebär kvällsjobb... Har tränat med gummibanden och tror att jag börjar komma in i rutinen. :)

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.