icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 19971
18 maj 2021 13:50
1

Tisdag, dag 12

Imorse visade vågen -0,4 kg. Det här med att väga sig varje dag visar verkligen hur mycket vikten går upp och ner. Tror det är nyttigt för mig att se men jag har bestämt mig för att ha EN vägdag då jag registrerar vikten. Jag ska fortsätta väga mig varje dag (och leta upp den där PT:ns inlägg om varför det var bra så jag fattar vad jag håller på med).

Jag höll mig INTE inom kalorierna igår. Bra börjanfrown Kan säker hitta på ursäkter men gör inte det. Jag åt inget godis eller onyttigt utan helt enkelt för mkt mat. Vilket är mitt största problem. Ibland får jag sug efter choklad, beror på var jag befinner mig i menscykeln, men 99 ggr av 100 räcker det att jag har min choklad i lådan. 1 gång av 100 tar jag 1-2 bitar. Det är för mkt mat som är min akilleshäl och jag måste jobba hårdare på det.

Imorse testade jag att springa (luffsa...). Tog spåret, eftersom jag skjutsade 16åringen till skolan. Två varv blir 5 km, och även om det är lite i kortaste laget så är underlaget skönt och det är lättare att hålla lite tempo. Det var oerhört segt i början och kroppen kändes tung, jag tvingade mig att hålla lite tempo men det gick ändå segt (1 km på 11,42, 2 km 10,25...) men så fick ändå för mig att jag skulle testa att springa lite på andra varvet. Lite intervallaktigt, varannan lyktstolpe.. Men jag hatar just varannan lyktstolpe, det är för kort. Både för att springa och att gå så jag landade i springa 3 lyktstolpar och gå 2. Orkade hela andra varvet, men var bra trött på slutet. Km 3 på 9,23, km 4 8,01 och km 5 8,06. (Km 6 10,24 men det var ju gång till bilen). På det stora hela känner jag mig nöjd. In med löpningen igen!

Nu har jag ätit lunch (pasta sallad med kyckling från Ica. God men över 700 kcal!) och klippt gräsmattan. Solen skiner så jag ska sätta mig ute och läsa någon timme. Och förbereda mig inför morgondagens föreläsning.

Ikväll lagar jag middag, det blir laxfile med färskost och räkor och ugnsbakad potatismos. Väldigt kaloririk inser jag nu...

Kämpa jag!

Gillar

Kommentarer

  • 19 maj 2021 18:55
    Tita

    Håller 👍👍

    Bra jobbat med löpningen!

Logga in för att skriva en kommentar.