icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 14280
26 maj 2021 09:35

Onsdag, dag 16

Igår tog jag en lång promenad på närmare milen på morgonen. Lugnt och skönt. När jag kom hem åt jag mitt mellanmål och sen vaknade jag kl 13 av ett sms...frown Fortfarande väldigt trött med andra ord. Spenderade hela dagen och kvällen i soffan. Gjorde lite små grejer, skurade ur kattlådorna och fyllde på med ny sand, dammsög tvättstugan, tvättade en maskin tvätt och hängde. Men det var ungefär det jag gjorde, annars låg jag i soffan och vilade.

Middagen blev lite tapas inspirerat, charkuterier, päron, ostar, bröd och kex, oliver...Gott! Var alldeles lagom ansträngande för mig. Fanns en del friterat också, men det skippade jag. 

Tog givetvis en kvällspromenad, på  4 km. 

Vägde mig på morgonen och vågen visade -1,8 kg. Skönt att "vara tillbaka".

Imorse vägde jag mig +0,4 kg. Gjorde frukost och dukade fram, dukade av och ställde upp stolar och pallar. Har även varit stylist till 16åringen numera. Håret ska fixas varje morgon. Vädret är inte så inbjudande heller, regn och mer regn men nog gick jag ut på en kortare promenad, ca 4 km. Helt acceptablet känner jag. Får gå en sväng på lunchen också, i skogen trots lera, för att varva ner. Måste jobba med tröttheten.

 

Målet med att hålla kalorierna hela veckan går så där fortfarande. Det är framförallt mängden mat som är svår. Måste få till det!

 

Heja mig själv! Ge inte upp!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.