icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 12197
10 juni 2022 15:58
4

Minus 10 kg totalt!

Idag visade vågen 83,0 kg. yes Det innebär att jag gått ner 10 kg exakt sen 1/4. 10 kg på 10 veckor. Jag är officiellt halvvägs på väg mot mitt delmål (Minus 20 kg på 26 veckor). Hittills går allt väldigt bra. Det känns som att det kommer gå vägen. Jag är medveten om att semestern, och sommaren, kommer ha med sig vissa extra utmaningar men jag har tänkt på det och planen är att vi planerar mat som "vardag" och förlägger lyxen till helger. Sen kommer det komma tillfällen när lyxen inträffar en tisdag. Så är livet. Så får det vara! Men i huvudsak ska vi äta vardagsmat även på sommaren. Det känns bra att ha en plan och att ha diskuterat den med resten av familjen. För min del är det just maten som är nyckeln till viktnedgång. Med det inte sagt att jag inte behöver träna, för det behöver jag. Stärka mina muskler men det är inte direkt kopplat till viktnedgången.

En rolig sak är att jag idag plockade fram mina toppar i storlek M. De i storlek L (och XL) är för stora nu. Och de flesta är rätt slitna så det är dags att kasta dem och istället för att köpa nya kan jag bara plocka fram de jag lagt i bak i storlek M. De är hela och fina. Har en fin petroleum blå topp i storlek M på mig just nu. Känns riktigt bra.

Ikväll blir det tacosfredag, som brukligt är och bubbelfredag med både bad i bubbelpoolen och bubbel i glaset. Båda barnen har gått på sommarlov i veckan och nu väntar flera härliga veckors ledighet för dem. Jag kör på till den 22/6 och maken till den 24/6 och sen är vi också lediga. Hoppas på en varm och härlig sommar. Jag vill vandra och bada. 

 

 Trevlig helg alla fina!

Gillar

Kommentarer

 • 10 jun 2022 16:17
  Liljane

  Ett stort grattis ! 

 • 10 jun 2022 19:50

  Bra jobbat! Du är som vanligt inspirerande och "real" med dina poster, jättekul att följa din resa!

   

 • 11 jun 2022 09:19
  Digitali

  Grattis! Lycka till med andra halvan....

 • 11 jun 2022 16:00

  Tack allesammans! Nu gäller det bara att hålla i och inte slappna av. Helgerna är fulla med lockelser i mitt fall. Imorse körde jag maken till Arlanda, börjar bli rutin nu, men han ska bara vara borta över natten. Konsert i Malmö. Flög till Danmark och tar tåget över. Hade varit trafikstrul tidigare på morgonen men när vi kom var det lugnt, två timmar senare kom en nyhetsuppdatering om att vägen till terminal 5 var avstängd igen! Men maken kom med planet. Trots fast-track så tog det 45 minuter (brukar ta 5-10 min...). Glad för hans skull, han behöver koppla av ordentligt efter allt slit sista två månaderna.

  Själv har jag städat uteköket. Sopat och skurat, torkat av allt, skurat möblerna... Svettigt men så värt det. Åkte t o m förbi Clas Ohlson och köpte solcellslampor och satt upp.  Får se ikväll om det blir så mysigt som jag såg framför mig. Vinkylen behöver kopplas in men det kräver krypande och krälande och jag tror jag lämnar det till maken faktiskt. Men middagen ska vi nog laga därute, jag och barnen. Det luktar så gott av såpaskurat trä och nytvättade dynor. Jag har även hunnit vara iväg och handla och äta en glass. Det gäller ju att passa på när solen skiner.

Logga in för att skriva en kommentar.