icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 12202
6 maj 2022 08:52
4

Minus 1,1 kg!

Framsteg igen! Supernöjd med -1,1 kg. Maken påminde mig igår att jag det är först på tisdag jag ätit mina puddingar i 3 veckor så det är ett par dagar kvar. Det gör mig inget. Är så imponerad av att det är så lätt att få i sig puddingarna. Jag har provat en shake för längesedan, inte från samma märke, men det var ungefär det vidrigaste någonsin. Artificiellt och äckligt rent ut sagt. En kompis sa att vill man tillräckligt mycket så går det ner men i mitt fall stämde det INTE. Kanske om jag svalt och det inte fanns något annat att jag skulle få i mig det men... Och så finns det något som smakar gott? Smaken är som baken, jag vet. Glad att jag hittade de här och att jag testade trots att de innehåller laktos.

Ikväll blir det sashimi med sonen och kanske, kanske maken med. En flaska Tattinger ligger på kylning. Det ska bli så skönt med helg! Men innan det blir helg ska jag smita från jobbet lite tidigare för att följa med dottern till Globen där hon ska på konsert med sin bästis. Jag har äran att följa henne dit och sen stå i kö med henne till bästisen kan komma (som slutar skolan senare). Därefter ta mig hem, städa, hinna med en härlig skogsrunda och efter det HELG!!! (Iof känns det mkt som helg när jag går i skogen oavsett vilken dag).
Troligen kommer jag och sonen ta en promenad till middagen och äta på plats. Men är maken hemma så kommer han insistera på bil och hämta maten. 

Gillar

Kommentarer

 • 6 maj 2022 09:01
  Digitali

  All pepp till dig, du klarar det här

  Trevlig helg 🌺

 • 6 maj 2022 12:50

  Kul att det går framåt,så himla bra jobbat!

 • 6 maj 2022 18:20
  klaraelv

  Bra jobbat, du har varit fantastiskt duktig och fokuserad, det här kommer att gå jättebra. Vilken plan har du tänkt ha efter dessa tre veckorna är till ända?

  Njut av den goda maten nu till helgen.

 • 7 maj 2022 10:57

  Tack Digitali! Just nu känns det verjligen som att jag kan klara det här. Jag vet att det är för tidigt att ropa hej men det känns riktigt bra just nu,

  Bebbis, det är helt fantastiskt att det går framåt och så fort. Jag är sån att jag behöver bekräftelse (mycket) och att vikten trillar av ganska säkert känns underbart. Det här fungerar för mig!!

  Klaraelv, tack! Planen är att i några veckor framöver fortsätta byta ut luncherna mot puddingarna medan jag börjar äta middagar igen. Från början var tanken att jag efter de här tre veckorna skulle sluta med kostersättningen helt och bara äta vanlig mat. Det är ju så som livet kommer vara och det är bra att komma in i rutinerna, lära mig vad jag kan äta, hur mycket osv. Men eftersom jag har väldigt många puddingar kvar, eftersom jag från början tänkt byta ut alla mål men sen behöll frukosten så äter jag upp dem. Tänker också att det är bra att fasa in maten lite långsamt och hålla koll liksom. Några påsar räknar jag ändå med att spara. Det kan vara bra att ha i sommar, i nödfall.

Logga in för att skriva en kommentar.