icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 14237
24 maj 2021 11:09
2

Måndag, dag 14

I fredags kände jag mig väldigt trött. Orken fanns inte alls. Orkade inte riktigt med föreläsningarna och vet inte vad som blev sagt eller inte sagt frown En kort kvällspromenad blev det iaf men knappt 1,5 km istället för vanliga 4-5. 

På lördagen så blev det ingen morgonpromenad, efter frukosten jag sov i soffan fram till typ 11 då jag flyttade mig in i sovrummet och vilade vidare till typ kl 13. Orkade ungefär ingenting. Tvättade några maskiner tvätt och hängde iaf. Dammsög och städade i sopskåpet. Det fick räcka. Tog samma kvällspromenad på 1,5 km. Bättre än inget!

På söndagen så kände jag mig lite piggare, men fortfarande orkeslös och trött. Ingen morgonpromenad och vid lunch så tog jag bilen till McD och köpte lunch till alla. Bara tanken på att behöva komma på något att äta och att laga det kändes omöjlig.
Hjälpte yngsta med skoluppgifter i ett par timmar och därefter gick jag igenom mina egna uppgifter. Det var segt men gick ändå. Åkte och handlade middag vid 17,30 (sent), fick bli mix grillspett med kyckling, biff, paprika, lök... Gott! Tillbehör var en jättegod bulgur med tomat, lök och koriander. 
Hela familjen följde med på promenadenheart Blev den vanliga dvs knappa 5 km. 

Imorse var jag fortfarande trött och seg men ändå piggare. Gick en lite kortare morgonpromenad än vanligt, knappt 4 km. Så hann jag duscha innan dagens första möte på Teams startade. Glömde väga mig imorse, skyller på tröttheten. Igår visade vågen på 94,6, en väldigt stor uppgång, över ett kg... Känns inte direkt sporrande.

Ska försöka hitta orken, var den nu ligger. Har varit utbränd och är rädd att bli det igen, samtidigt så är det inte farligt att vara trött. Jag måste kunna släppa den rädslan tänker jag.
I söndags, när jag vaknde så var toppen på mitt högre ringfinger som "domnat". Det är det fortfarande. Det känns lite obehagligt. Jag känner men det känns annolunda och toppen känns liksom kallare (fast det är den inte när jag känner på toppen). Funderar på om det är min rygg som spökar. Måste kanske ta tag i det där med att ringa VC och få en tid för ryggröntgen som läkaren sa när jag hade diskbråck för ett par veckor sedan...

Ska inte ge upp! Ska inte!

Gillar

Kommentarer

  • 24 maj 2021 19:47
    MAS63

    En dag i taget - och alltid med hälsan först. Då man känner sig nere och hängig är det nog bäst att sätta all energi på att bli i skick. Hoppas du har en bättre dag imorgon heart

  • 25 maj 2021 09:09

    Känner igen det där, tröskeln är lägre nu för tiden men det är ju som du säger inte farligt att bli trött. Det är bara farligt att inte återhämta sig efteråt. Man studsar inte tillbaka som förr. Ta hand om dig, kolla upp fingret och varför det domnat för det låter inte så skönt.

    Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.