icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 8968
16 juni 2022 11:42
4

Kaosvecka när det kommer till maten

Oj, så det har slarvats med maten den här veckan! Jag vet inte hur många glassar som slunkit ned och det har blivit hämtmat både två och tre gånger. Jag har varit orkeslös, energilös, så det har inte blivit någon träning alls. Mängden kalorier har vida överskridit mitt mål. Imorgon kommer vågen visa på plus, hur mycket vet jag inte men jag kan tänka mig att det handlar om närmare 1 kg. 

Jag kopplar min orkeslöshet/energilöshet till att vi ätit mycket utemat. Jag behöver äta mer bra mat för att må bra. Ingen revolutionernade upptäckt men vissa saker sätter sig hårdare när man får uppleva och förstå dem själv.

Nya tag säger jag lite käckt. För det krävs. Det kommer inte vara så lätt, men det går ju.

Jag tror jag påverkats en del av en viktinfluencer på instagram som känns hetsig och som kommit med massa ny information för mig. Som INTE känns bra för mig. (Ingen jag följer, men som har dykt upp pga att jag följer en annan (som är bra för mig!) som haft något tjaffs med personen och därför dyker den upp som förslag titt som tätt).

Gillar

Kommentarer

 • 16 jun 2022 13:40
  aregnisw

  Jaa du jag säger detsamma har varit sjuk hela veckan o är fortfarande så ingen träning inga regler alls men jag äter bra så gott jag kan o vill. 

 • 16 jun 2022 18:02
  Waza79

  De är inte lätt att ta nya tag, men de går. De är lätt hänt att man påverkas av olika direktiv kring kost, träning och hälsa i allmänhet. Jag har försökt att bestämma mig för en väg och försöker stoppa mig själv för att inte påverkas för mycket av olika idéer. Hoppas att du hittar ett sätt som funkar för dig. Pepp pepp!

 • 16 jun 2022 22:29

  Hej. 

  Jag känner igen mig. Tar ju nya tag då och då. Det funkar att börja om. Det är det som är så bra. En dag i taget. Pepp pepp till dig. 

 • 18 jun 2022 10:19

  Tack fina niheart Behöver peppen!

Logga in för att skriva en kommentar.