icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 12201
23 maj 2022 19:58
5

Intensiv måndag

Började morgonen med att vika tvätt efter frukost, vid 07.25 gick jag till tåget och var framme kl 08.45. En lång förmiddag med intentivt sifferjobbande och samma sak efter lunch. Vid 15.15 gick jag till tåget, och efter en smärre språngmatch hann jag precis innanför dörrarna innan de gick igen. Snabba steg hem för att 16.25 köra ut bilen för att hämta ut två paket och köra yngsta till Fryshuset för den konsert hon skulle gå på. Av någon anledningen valde GPS:en att leda oss genom CENTRALA STHLM!! Mitt i rusningstrafiken. Mitt hjärtat stog antingen inte alls eller jättefortlaugh Men fram kom vi, och vi stannade precis där kompisen stod i kö och väntade surprise Vad är oddsen? Vägen hem valde GPS:en mkt bättre och det gick så mkt lättare!
Väl hemma lagade jag middag till mig och 17åringen och nu medan jag skriver det här väntar jag på att mobilen ska laddas så jag kan gå på promenad.
Ingen rast eller vila idag. Vid 21.50 ska jag ta bilen och köra in till Fryshuset igen, för att hämta upp 15åringen + kompisen som vill bli skjutsad hem till Bromma. Och så ska vi stanna på vägen så de kan äta något. Jag brukar lägga mig senast 22... Men vad gör man inte för sina barn? (Jag vet inte när konserten är slut men tänker att uppträdandet är väl ca 1,5 timme ungefär. I värsta fall får dom vänta lite på mig).

Imorgon blir det jobb hemifrån, eller snarare pluggande. Har tenta på onsdag förmiddag och den måste jag klara. SIsta tentan på utbildningen cool

Promenad blir det varje dag (två imorgon eftersom jag är hemma) och imorgon ska jag träna på gymmet också. På onsdagen blir det kanske också två promenader. Men bara kanske. Får se om jag hinner. Vi ska fira sonens födelsedag i efterskott tillsammans med hans farfar och farmor, så jag måste laga middag och handla och fixa. Men kvällspromenaden behöver jag.
På torsdagen tänker jag iaf vila. Jag blir så uppstressad av sånt här efter min utmattning. Det kräver mycket mer energi och tar mycket mer energi i flera dagar innan.

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 maj 2022 21:23
  Digitali

  Beror på var i stan du utgick ifrån, låter som norra sidan. Då kan det gå lite fortare att köra genom stan än att åka runt via Essingen är min erfarenhet. 

 • 24 maj 2022 09:48

  Det stämmer bra med norra sidan. Jag gissar att det var just för att det skulle gå lite fortare som GPSen valde genom stan men jag uppskattar det intecheeky Borde givetvis kollat innan, men det är lätt att vara efterklok. Det gick ju bra iallafall. Nu hoppas jag att det dröjer en miljon år innan jag måste göra om det. laugh

 • 24 maj 2022 09:51
  Digitali

  Jag undviker också att köra genom stan, vet dom gånger jag kommer norrifrån i rusningstrafiken vill man att jag kör genom stan. Ändå bor jag nästan på Essingen 🙄

 • 24 maj 2022 09:55

  Tycker GPSen att du vinner mkt tid på att åka genom stan? Jag funderar på när den tycker att det är värt det. Fattar ju att det är logaritmer men tänker att någon miljötanke kanske också funnits med?

 • 24 maj 2022 13:37
  Digitali

  Om jag förstått känner GPS av även köerna, det gör GOOGLE maps, så jag tro att det beror på det, då det ofta är kö genom Fredhällstunneln. 

Logga in för att skriva en kommentar.