icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 19974
28 april 2022 19:37
4

Idag - svåraste dagen hittills

Hjälp vill jag skrika. Inom mig skriker jag det. 
En lång dag med massor att göra inför en presentation imorgon (snarare öva in och känna mig trygg och säker med nyckeltal och förklaringar men likväl mkt att göra). Kom hem senare än vanligt eftersom vi drog över tiden och pendeln var sen (som vanligt). Kom hem först vid 18 och behövde börja laga mat direkt. Kände att jag var hungrig och det krävdes mkt vilja att inte äta medan jag lagade. Vanligen lagar vi maten tillsammans men maken blir supersen och barnen behöver ju få mat... Jag har lagat mat ensam hela veckan och det är tufft men idag var det tuffast. Tror det var vetskapen att jag inte skulle äta min pudding samtidigt som gjorde det så jobbigt. Fullt med tonåringar som skulle äta med oss (helt oväntat, det blev bestämt när jag kom hem typ...). 
Och sitta med och vara social medan de äter och sen duka av... Dofterna... NU äntligen äter jag min pudding. Men fy tusan så svårt det varit att stå emot. Kan säga att den åker ner snabbare än någonsin idag. Hungern är total.
Men efter det här ska jag ta en promenad och sen gymma innan jag tar en dusch. Först efter det har jag tid att analysera nyckeltal och förbereda mig inför morgondagens presentation. 
En liten tanke viskar att jag ska hoppa över träningen men jag vet att det är det sämsta jag kan göra. Jag kommer må dåligt av det. Inte av att jag inte tränat, men jag kommer ha ont i kroppen imorgon om jag skippar träningen och då blir det ingen rolig fredag och risken är att det spiller över på lördagen... Jag känner mig själv. Nu tar jag mig i kragen, byter kläder och går på promenad (livsviktigt för mitt psykiska välmående). Idag var det svårt men jag klarade det. Jag klarade det faktiskt!

Gillar

Kommentarer

 • 29 april 2022 03:29
  Digitali

  Underbart att läsa om din viljestyrka och målinriktning. All pepp till dig 🥰

 • 29 april 2022 16:17

  Pepp till dig! Så bra att du inte ger vika för tankarna som vill få bort dig från det du egentligen vill. Heja dig!

 • 29 april 2022 20:55
  Tita

  Oj det var tufft att du satt med vi bordet utan att äta själv😳Det skulle inte jag klarat! 

  Heja dig!!👏

 • 30 april 2022 14:21

  Tack snälla för era hejarop! Jag är fortfarande imponerad över att jag klarade det. Visste inte att jag hade sån viljekraft i mig. Det känns bra inför maj. Maj jobbar maken borta nästan hela tiden och jag är ensam ansvarig för hem och barn.

Logga in för att skriva en kommentar.