icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 10882
21 april 2022 10:15
3

Gör om, gör rätt? Hitta en lösning som passar mig

Igår var första gången jag skulle äta kostersättningen utanför hemmet. Jag var fundersam innan och tänkte till och tänkte om innan jag bestämde mig för hur jag skulle göra. Det gick men det var inte toppen så idag har jag en annan lösning. Jag har blandat till puddingen redan hemma och hoppas att den om ca 5 timmar (från att den blandades) fortfarande ska vara i okej konsistent för att ätas. Annars får jag tänka om inför imorgon. 

Fördelarna hittills är att det är gott, det är ingen svårighet att äta det och jag är mätt!
Men jag äter bara två påsar om dagen, det kan vara därför jag är mätt och inte upplever någon panikhunger. Har bytt ut lunch och middag. Frukosten äter jag som vanligt och sen äter jag ett mellanmål på eftermiddagen. Jag tror att det kommer få mig att inte ledsna så fort på ersättningen och det är bättre. Skynda långsamt eller något... Ligger ändå på under 900 kcal/dag. Ser fram emot vägningen imorgon. Blir sjuk besviken om vågen inte visar något större nedåt....

Kommentarer

 • 21 apr 2022 10:36

  Mitt tips är bars när du lämnar hemmet.

  Det är smidigt och ersätter måltid.

  ta drick mycket vatten, en vattenflaska med bars så har du fixat maten.

  de finns i olika smaker.

  jag äter själv detta, fast ett annat märke.

  e6dea594-1d87-4302-8f05-3c61dcbdea11.jpeg

  Senast uppdaterad 21 apr 2022 10:42

 • 22 apr 2022 09:10

  Tack för tipset Lv1! Ska försöka få tag på såna där bars.
  Vatten är jag bra på att dricka. Dricker 2,5 liter per dag ungefär. 

 • 22 apr 2022 09:41

  https://www.modifast.se/sv/artiklar/handla-har/index.html

   

  Det finns på den  sidan att beställa.

Logga in för att skriva en kommentar.