icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 12038
3 maj 2022 10:28
3

Gårdagens utmaning - köpa hamburgare till familjen men äta pudding själv.

Igår körde det ihop sig på eftermiddagen. Det blir alltid så här i maj, det känns om att det inte spelar någon roll hur vi planerar och försöker ligga före. Det blir alltid körigt i maj. 

Jag skulle åka hem till svämor och vattna hennes blommor (3 mil enkel resa) och så var det något knas med bilen (måste lämnas in, årsmodell -22 HUR kan det fungera så dåligt? Helt ny bil som vi haft i ett par månader) så det tog extra tid. Och direkt efter åkte vi för att handla mat för veckan och tiden drog iväg och barnen var hungriga och ville ha Max. Utmaningen för mig, som var jättehungrig!, att åka till Max, beställa till alla utom mig, bära med mig maten till bilen, sitta i bilen med doften runt mig och sen väl hemma blanda i ordning min pudding och äta samtidigt som alla andra åt burgare.
Hamburgare är min akilleshäl. Jag ÄLSKAR hamburgare! ÄLSKAR!!

Men det var inte ett dugg svårt. Lite lockade chili cheesen men inte så att det var svårt på något vis. Så jäkla skönt. Kände iof att jag redan haft utsvävningar den här helgen och det bidrog säkert till att jag kände mig så stark och kunde stå emot utan större ansträgning.

Gillar

Kommentarer

 • 4 maj 2022 06:23

  👏 Du är duktig.

 • 3 maj 2022 16:36
  Digitali

  Starkt jobbat 🌺 all pepp till dig

 • 4 maj 2022 21:03

  Tack! Ert stöd och peppning är riktigt värdefullt. Lite bekräftelse utifrån känns alltid skönt för mig. Jag önskar att jag inte var riktigt så beroende av bekräftelse utifrån som jag är. Det är lite mer än lagom nivå på den delen tycker jag men jag har blivit bättre på att bekräfta mig själv och med övning kommer färdighet eller något sånt. Fake it til I make it.

Logga in för att skriva en kommentar.