icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 18471
14 June 2022 20:00

En snurrig dag

Imorse glömde jag allt vad lunch hette när jag drog iväg till Sthlm. Kom på det på pendeln men det var lite sent att göra något åt saken dålaugh Som tur är finns "convini" (vending machine) på plats så jag köpte lunch där. En macka, mangomaniac eller något sånt. Supergod var den! När jag kom hem var jag helt slut, som alltid när jag varit iväg hemifrån. Särskilt långa dagar. Tror det är rester från utmattningen. HOPPAS det är det iallafall. Somnade på soffan istället för att träna - ibland är det såna dagar. Bad maken köpa chips och sen bjöd han på sushi också. Vilken lyx! 
Inte ett dugg bra för mitt kaloriintag men så är det ibland. Jag väljer att njuta idag, det är en ny dag imorgon. Nya dag = nya tag.

Jag är lite fundersam kring min låga energi. Jag har varit väldigt trött sisa tiden. Kanske beror det på att maj var så intensiv och maken var bortrest och jag ensam med allt. Och nu när han är hemma så är han fortfarande trött så det mesta av ansvaret ligger fortfarande helt på mig? Jag orkar inte bli helt orkeslös igen. Det var en djup grop och det tog lång, lång, tid för mig att komma tillbaka någotsånär. 
Ska avvakta ett tag och se om det blir bättre, annars får jag kontakta VC och hoppas att de kan hitta vad som ställer till det - innan det gått för långt.

Imorgon är det halvdag med föreläsningar och sen ska vi jobba med vårt grupparbete (någon som kan något om bilåterförsäljarbranschen?). Allt hemifrån, över teams. Känns skönt. Ska träna imorgon. Tror jag har mer ork då.

Invägningen för BL imorgon kommer inte bli så kul kanske, men det måste ju gå uppåt ibland också.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.