icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 17466
15 May 2022 20:03
2

Det ligger mycket energi bakom viktnedgången

När jag tittar här (och i mitt exelark) så verkar vikten bara rinna av mig, vecka för vecka men riktigt så enkelt är det ju inte. Så för att påminna mig själv om allt jag faktiskt gör för att få den här viktminskningen att ske ska jag lista upp det. 

Jag har bytt ut måltider mot kostersättning.
Jag går promenader varje dag.
Jag tränar på gymmet 2-3 gånger i veckan.
Jag har som mål att förbränna minst 900 kcal enligt apple watch.
Jag skammar inte mig själv, jag skäller inte på mig själv. Jag gör mitt bästa, ibland brister jag. Då tar jag nya tag dagen efter!
Jag äter inte över 1609kcal.

Jag äter fortfarande godis ibland (senast igår när syster H kom med 4 barn och vi hade grillkväll och vi avslutade med chips och film om Marmaduke), jag dricker bara pepsi max (om jag inte dricker vatten eller te), ikväll åt jag och barnen pizza. Lite för mkt för mig men efter att ha somnat i omgångar på soffan under dagen så fanns inte orken att laga mat. (och jag kom inte på något heller). Det kommer ju såna dagar. Jag tänker varken vara besiken på mig själv eller banna mig. Livet sker här och nu och allt går inte att planera. (Konstaterar även att jag inte orkar med små barn, herregud så trött jag varit hela dagenlaugh Syster J, som är ett år yngre och fick sitt fjärde barn för 3 månader sedan... jag skulle A L D R I G orkalaugh).

Det gäller att inte glömma att jag jobbat för det här. För jag vet att motivationen kommer dala och viljan med, jag kommer tycka att jag har koll fast jag inte har det. Då ska jag titta tillbaka här, och komma ihåg hur mycket jobb och kraft som ligger bakom den här förändringen.

Gillar

Kommentarer

  • 16 May 2022 18:37
    Tita

    Du är så klok det finns bra och dåliga dagar!!

    Du kommer att lyckas med det där tänket!!

  • 17 May 2022 09:00

    Tack Tita! Jag hoppas verkligen att jag kommer att lyckas. Påminner mig själv om att det inte finns något annat alternativ och att det bara är att kämpa. Jag funderar på att bryta ner målet och sätta ett del mål till midsommar. Dels för att ha något att verkligen satsa/fokusera på och dels för att få "checka av". Jag älskar listor och att checka för när jag är klar. Tänker att det skulle vara skönt att kunna ha som mål att väga xx på midsommar och så få sätta en bock på den. En ny utgångspunkt framåt, lägga det gamla bakom som avklarat. Tanken är inte färdigtänkt än men den ligger och gror, vi får se var den tar vägen.

Logga in för att skriva en kommentar.