icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 17388
20 May 2022 07:10

20 maj - -0,9 kg och 85,2 kg

Fanfarer spelas här hemma idag. Mest för att min äldsta blir 17 år idag men också för att vågen visade att jag väger 85,2 kg nu! Jag känner i kroppen att den är mindre. Mina byxor sitter lösare! Det är inget jag inbillar mig utan ren fakta. Jag är 7,8 kg lättare än jag var i början på april, det är klart det känns. Det syns kanske inte utåt för andra än, men JAG känner skillnad och det är allt jag bryr mig om.

Igår slutade vi tidigare på kursen (redan vid 15.10) och solen sken och det var ljuvligt. MEN tågstrul gjorde att jag blev fast på centralstationen i 2,5 timme och klockan var 19 när jag väl kom hem. Jag hade planerat att gå min promenad, styrketräna, laga middag, handla till födelsedagsmorgonen (i vår familj firas man med sång och muffins på födelsedagsmorgonen)... Maken, som är i Örebro på jobb till på tisdag, fick beställa hem middag till barnen (tack för att foodora finns!) så de hann äta innan jag kom hem. Jag avstod! Läs det igen! Avstod. Jag!
Nog för att jag var hungrig men jag kände att det blev för mkt utanför vad som är okej för mig att gå utanför planen. I söndags åt vi pizza, eftersom jag var helt slut efter besöket av min syster med barn och i tisdags, när maken gjorde pit stop hemma, bjöd han på max. Allt för många utsvävningar på en vecka. Så jag hoppade över det och åt kostersättninga istället. Ingen större svårighet att inte äta pizza eller kebab eftersom det inte tillhör min favoritmat (otroligt gott ibland men då måste jag vara sugen) men ändå, att jag tänkte "nej, inte idag. Det blir för mycket". Att tanken liksom har formats. Jag är nog mest stolt över det framsteget.
 

Väl hemma konstaterade jag att jag behövde åka och handla och absolut skulle hinna min promenad. Vilket kändes bra. Handlade och la mobilen på laddning. Det tog så klart en evighet men ut kom jag och när jag kom hem gick jag raka spåret in på gymmet och körde ett halvtimmes pass. Mådde så mycket bättre efteråt. Mycket mindre stressad och betydligt mer lugn. Och NÖJD!

Ikväll är bara jag och den nyblivna 17åringen hemma. Vi ska äta sushi (Jag kör på sashimi) och så ska jag baka en rabarberpaj med rabarberna som kommit upp. 

God helg kära ni! Tack för ert stöd!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.