icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 8970
11 maj 2022 07:06
3

+-0 kg idag

Idag vägde jag mig för Biggest looser-utmaningen här på MD. Min egentligen vägdag är fredagar och jag försöker att undvika att väga mig därmellan (vis av erfarenhet om att jag mest blir stressad av det) men i utmaningen rapporteras vikten på onsdagar och även om man får väga sig när man vill så är det lite skönt med den "tjuvkik" lite mitt i veckan tycker jag. Idag visade vågen +-0, inte mitt mest peppande resultat MEN det är INTE uppåt och jag har mens - något som tidigare påverkat min vikt genom att jag lagt på mig en del vätska som sen försvinner snabbt) så jag hoppas att jag nästa onsdag har ett minus att rapportera. (Ännu hellre att det är minus redan nu på fredag men någonstans ska man väl vara realist ocksåwink).

Imorse åkte maken iväg på jobb och kommer inte hem förrän på måndag-natt. Och då är han också bara hem och vänder i princip. Maj är så här, det är inget nytt och det kommer gå bra. Men det kommer samtidigt blir kämpigare för mig. Svårare att inte överäta är jag mest orolig för. Mat har nog varit tröst många gånger.

Veckans tredje och sista dag på plats idag. Ska bli skönt med lite lugn veckans två sista dagar.

Nu kämpar vi vidare!

Gillar

Kommentarer

 • 11 maj 2022 07:46
  Bella50

  Lycka till på din viktresa. yes

 • 11 maj 2022 07:46

  Min våg visade inte nedgång heller samma som förra veckan. Nästa onsdag nya tag det är bara att fortsätta kämpa. Vi kommer hamna i tablåer flera gånger i denna viktkamp, de tablåerna kan vara trista men de varar inte för evigt ✊

  du kämpar väl nästan vecka ska du se är bättre på vågen.

 • 11 maj 2022 20:38

  Tack snälla för ert stödheart Det betyder mycket. Jag ska inte ge upp. Jag har fått säga det till mig själv ett par gånger idag. Tror inte att det har så mkt med vägningen imorse att göra utan mer hormonerna i kroppen just nu. 
  Men som du säger Lv1, platåerna vara inte för evigt. Nästa vecka är vågen på min sida igen.

Logga in för att skriva en kommentar.