icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 

Visar poster från July 2010

14 juli 2010 22:18
1

Dag 87 - Sommar och härliga dagar!

Ja jag har blivit väldigt dålig på att uppdatera min blogg. Men det är väl så för de flesta i dessa sommartider. Det är ju inte riktigt som vanligt då. Jag ligger ganska stadigt på 60 kg fortfarande. Det är som att jag inte riktigt har hittat motivatio...
Läs mer Kommentera
9 juli 2010 13:07
3

Dag 82 - Det går bra nu!

Ja nu känner jag äntligen att jag kommit igång igen! Jag äter bra och har tränat två dagar i rad. Idag blir det ingen träning men ska åka ut med båten och fiska sen. Så det blir ju någon aktivitet i alla fall. 

Sen tänkte jag avslöja ett annat intresse...
Läs mer Kommentera
7 juli 2010 18:53
1

Dag 80 - Nya tag.. igen!

Ja, sen jag satte mina nya mål så har det inte gått allt för bra. Har inte registrerat nått jag ätit på hur länge som helst. Jag har slarvat till tusen! 

Men nu till dom posivita nyheterna! Har tränat idag för första gången på två veckor! Härligt k...

Läs mer Kommentera
5 juli 2010 22:48
2

Dag 78 - Nya Mål!

Jag har funderat lite över vad jag ska sätta för nya mål nu när jag nått mina gamla. Känns ju fel att inte sätta några nya mål. Jag ser mig i spegeln och känner mig nöjd över vad jag ser.

Men ändå känns det lockande att försöka gå ner några kilon t...
Läs mer Kommentera
5 juli 2010 09:11
14

Dag 77 - Mission comlete!

Ställde mig på vågen imorse och den visade 59,8! Jag har altså nått min målvikt som var 60 kg nu! Jag kan inte ens komma ihåg att jag nånsin vägt nått på 50 kg! 

Måste bara säga till alla där ute att allt är möjligt. När jag blev medlem här för elv...

Läs mer Kommentera
4 juli 2010 22:35
5

Forts. Dag 76 - Före och Efter bilder!

Ja som ni vet så har jag ju inte riktigt nått min målvikt än. Har några gram kvar. Men jag tycker att jag kommit så nära mitt mål nu att jag tänker visa er lite resultat ändå. Först när jag jämförde bilderna så tyckte jag inte det var någo...

Läs mer Kommentera
4 juli 2010 20:37

Dag 76 - Vägdag!

Men jag registrerar ingen vikt. Hade inte gått ner nått sen förra veckan. Och det är förståeligt med tanke på hur mycket jag slarvat, så hänger inte läpp för det. Men nu imorn är det en ny vecka och jag ska jag försöka ta nya tag. Är frisk n...

Läs mer Kommentera
1 juli 2010 21:40
1

Dag 73 - Första Juni

Första dagen i Juni har gått bra. Ätit 961 Kcal. Kan tyckas ganska lite men jag är mätt och nöjd. Nu är det bara att hålla i detta tills på söndag! 

Pepp till alla! :)

Läs mer Kommentera