icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
2 februari 2015 23:51
2

Uppdatering Före- och Efterbilder.

Hej alla vänner!

Tänkte bara dela med mig av en uppdatering på kroppsformen. Jag tar bilder med jämna mellanrum för att kolla hur utvecklingen går. Vågen är ju en del av hur man ligger till. Dock kan det vara bra att verkligen se sig själv i helbild för att kunna se hur man faktiskt ser ut. 

Den första bilden längst ner till vänster är tagen 2012. Den andra uppe till vänster är tagen 2013. Den till höger är dagsformen. Jag vet inte hur mycket jag väger idag eftersom jag inte har tillgång till någon våg. Jag räknar inte kalorier längre eftersom det tar för mycket tid och får motsatt effekt för mig. Håller helt enkelt inte i längden att räkna hela tiden. Dock vill jag fortsätta forma kroppen och få lite mer synliga muskler. Mer väldefinierad mage och större rumpa är mina mål nu. Så imorgon blir det ett härligt gympass. 

Gillar

Kommentarer

  • 3 februari 2015 00:05

    Va snygg. Vilken förändring!! Va roligt för dig. Stort Grattis!!!

  • 3 februari 2015 09:34
    Bella50

    Toppenbra . Grattis laugh

Logga in för att skriva en kommentar.