icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
20 april 2015 00:01
1

Träningen går bra!

Idag har det varit en grym träningsdag. Tog en PW till gymmet och lyssnade på fredagspodden. Tog cirka en timme att gå 5 km men det kändes inte alls långt eftersom jag var så inne i att lyssna. Så mycket skönare än musik faktiskt eftersom man lyssnar så mycket mer på en podd än musik och glömmer typ bort att det är jobbigt. Har inte testat att springa samtidigt som jag lyssnar på podd än men det får nog bli imorgon eller nått. 

Såhär såg mitt pass ut på gymmet idag:

5x5 40kg Squats

5x5 28kg Bänkpress

5x5 25kg stående rodd 

5x5 1 minut planka

Känns att jag blivit starkare sen jag började med det här programmet. Tycker till och med det är kul att göra squats nu vilket jag hatade tidigare. Så taggad på all träning just nu! Ska även köra stadsloppet i sommar så blir att börja träna inför det. En mil ligger det på så bara att köra. 

 

Gillar

Kommentarer

  • 6 maj 2015 17:49

    Vad duktig du är! Snart i 56kg? :)! Jag har också börjat tränat med lite löpning. Lycka till :D

Logga in för att skriva en kommentar.