icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
20 oktober 2011 07:53
1

Torsdag

Börjar såhär lagom till torsdagen tappa min motivation. Försöker hitta tillbaks genom att skriva ett blogginlägg. Brukar alltid bli lite bättre då. Idag har jag en pizza inplanerad till lunch. En utan sås får det bli. Och skippa pizzakanterna. Och dricka utan kcalorier såklart. Sen ska jag träna idag har jag tänkt. Övriga saker att göra: Hämta boots på häst, hund och katt. Packa färdigt inför gran canaria. Sova!

Kommentarer

  • 20 oktober 2011 08:07
    Tappat vilken motivation? Du vill väl fortfarande gå ner i vikt? Jag skulle tänka som så att: jag har väl inte gjort allt det här för att bara strunta i det! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.