icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
8 april 2015 10:12
1

Supernyttig och god frukost!

Häromdagen testade jag min granola som jag köpte på matfestivalen här i Galway. Den är såå god och det kommer antagligen inte dröja länge innan paketet är borta.. haha. Den innehåller både vitamin E, massa fibrer, omega 3 och antioxidanter. Det kommer dels från de olika fröna men också från körsbär, russin, blåbär och lingon. Ja jag är verkligen helt manisk över denna granola. Om ni vill kika mer på deras produkter finns det här. Tror det går att beställa online men osäker på om de fraktar till Sverige. Lär köpa på mig och bunkra upp ett lager medan jag är här… haha. Iallafall så har jag gjort en C-Vitamin och Omega-3 boost – frukost som jag tänkte dela med mig av.

C-vitamin och Omega-3 Boost

Gör såhär: Börja med att hacka kiwi och banan. Skär en lime i två delar och pressa ena halvan över frukten. Låt det stå en stund för att kiwin och bananen ska dra åt sig limen. Häll sedan upp frukten i en skål eller ett glas eller vad ni vill och häll på keso. Toppa med granola. Ät och njut!

Kommentarer

  • 8 april 2015 10:45
    utter

    Såg jättegod ut! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.