icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
13 april 2015 17:16

Snart en vecka..

Första hjälpen när man känner att energin är låg och man inte orkar ställa sig och laga mat är kaffe, keso och banan! Idag tog tar jag en klick jordnötssmör också eftersom jag har en del kalorier kvar. Så nu får vi se om energin kommer tillbaka. 

Imorse blev det en promenad på 5km. Hade tänkt springa men kände inte riktigt att jag orkade. Men ut skulle jag oavsett om jag ville eller inte. Det tog cirka en timma med stopp på Lidl för att handla lite. Klockan blev närmare halv ett innan jag var tillbaks och kunde äta frukost men var faktiskt inte så extremt hungrig som jag hade trott.

Idag blev det gröt med risprotein och ett ägg. Försöker ju äta lite mer protein nu för att jag ska bli starkare och kunna lyfta mer på gymmet. Senast kände jag mig rätt svag och jag antar att det är för att jag ligger på ett kalori-underskott plus att jag inte får nog med kalorier. Ligger på runt 60g protein en bra dag och det är nog lite i underkant. Ska nog köpa lite kött nästa gång jag handlar faktiskt. 

Imorgon är det vägdag och en vecka sen jag började räkna kalorier igen. Är lite jobbigt att kolla vikten eftersom jag inte har en våg här hos min värdfamilj. Men tänkte gå upp tidigt och sticka till gymmet och väga mig där. Får packa med en banan och lite keso så kan jag käka en snabb frukost och sen träna när jag ändå är där! Två flugor i en smäll liksom. 

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.