icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
30 oktober 2011 19:35
2

Så nöjd!

Har klarat mig riktigt bra med maten sen jag kom hem från utlandet. Har klarat tacka nej och inte överdrivit mitt ätande. Man överlever faktiskt, även om man känner sig lite småhungrig. Imorn blir det träning igen. Ska försöka koncentrera mig mest på konditionsträning nu eftersom det bränner mest kcalorier. Nu ska jag lägga mig och läsa lite sen sova! Godnatt

Kommentarer

  • 31 oktober 2011 07:35
    Ja det har du rätt i :)
  • 30 oktober 2011 21:49
    Tänk på att småhunger brukar inte vara hunger utan sug.

Logga in för att skriva en kommentar.