icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
16 januari 2011 23:58

Rödlöks Pasta

Helgen har varit skit i matväg. Började med att jag i Torsdags efter träningen kom hem och skulle göra mat. Men då var köket upptaget av två andra som bor i min studentkorridor. Jag väntade ett tag. Sen väntade jag ett tag till. Men nej, de höll på. Till sist tog jag ett äpple för att det inte skulle bli allt för långt mellan måltiderna. När jag äntligen fick göra mat var jag så hungrig att jag mådde illa. Blodsockret var i botten och när jag väl skulle äta så fick jag knappt i mig halva tallriken. Sen hade jag en gammal paradis-ask ståendes som jag började äta av istället. Jag hetsåt tills det inte var gott och jag hade ont i magen. Slutade med att jag stoppade fingrarna i halsen och fick återfall i gamla vanor. Usch usch usch! På fredagen gick det heller inge bra då jag inte hade tillgång till matdagboken och kunde fylla i något. Åt väl ändå rätt okej men unnade mig kanske lite väl mycket. Idag tex blev det kebabtallrik som jag tryckte i mig fort som ögat. Farligt nära gränsen till mina hetsätar-fasoner. Men tog ett träningspass på spinningcykeln nu plus lite styrka. Femhundra kcalorier förbrända och en läxa lärd! Jag måste verkligen skärpa mig och klara stå emot även när ja inte har matdagboken. Vill inte att det ska bli samma visa igen då jag gick upp alla kilon igen som jag lyckats gå ner. Nej, snart är jag vid min målvikt och jag tänker fan i mig stanna där! Blev ett långt inlägg detta. Men jag tänkte ända lägga upp ett recept på en snabblagad pastasallad som man kan ta till när fantasin känns långt borta. [FET]Rödlöks Pasta[/FET] 1/2 Rödlök 1 Tomat Isbergsallad 2 dl Pasta 1 msk kesella Pastakrydda Skär upp grönsakerna och koka pastan. Blanda allt samman på en tallrik och toppa med en matsked kesella och lite pastakrydda. Enkelt, gott och kalorisnålt!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.