icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
27 februari 2013 17:04

Onsdag

Idag har det varit en produktiv dag känner jag. Gjort i ordning schema, pluggat, solat och så vidare. Det är ju lite segt nu när man inte får träna. Går på penicillin, eftersom jag tydligen har någon form av streptokocker. Känner mig helt frisk men blodproverna visade på förhöjning av vita blodkroppar, vilket betyder nån slags infektion i kroppen. Hur som helst, jag måste hålla mig stilla i alla fall. Det är fruktansvärt segt måste jag erkänna. VILL TRÄNA NU! Men det är väl bara att hålla ut antar jag. Maten har gått ganska bra idag i alla fall. [FET]Frukost: [/FET] Några nävar naturgodis [FET]Lunch: [/FET] Ananas och kesella [FET]Middag:[/FET] liten hamburgare med tomat, sallad, gurka och dressing Cirka 1200 kalorier enligt shapeUp så har ju fortfarande lite att äta idag. Mycket svårare att hålla sig inom ramen nu när man inte får träna bort några kalorier. Tog en promenad i morse bara men annars har man i stort sett hållit sig lugnt. Nu ska jag fortsätta plugga!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.