icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
15 oktober 2012 09:07

Nystart!

[UNDERSTRUKEN]Hej allihopa här på matdagboken! [/UNDERSTRUKEN] Var längesen jag var aktiv här nu och det har visat sig med några extra kilon på kroppen. Tänkte försöka gå ner några kilon till jul. Matdagboken är ju faktiskt det bästa hjälpmedlet som har fungerat så många gånger förut. Det gäller bara att inte slappa till sig och verkligen fullfölja sin plan. Har ju som sagt varit medlem här sedan 2010 och kilona har gått väldigt mycket upp och ner sedan dess. Mitt största problem är att jag är en känsloätare och har haft lite problem med hetsätning och liknande. Äter när jag känner mig nere och får skamkänslor efteråt. Detta ligger mycket i släkten och är något som jag troligen ärvt. Mina nuvarande mål är alltså att få bukt med mina känslor för maten och försöka få en hälsosam attityd till mat och träning. Jag vill även gå ner några kilon men ska försöka först och främst att använda mat till att mätta en hungrig mage.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.