icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
29 januari 2015 10:47
1

Muay Thai

Hej vänner!

Frukosten är intagen. Ägg och knäckemacka fick det bli då kylen var rätt tom. Idag ska jag på två föreläsningar - multimedia development och sen cloud computing. Den senare är den svåraste eftersom min lärare pratar snabbt och på väldigt bred irlänska samtidigt som han läspar. Han undrar nog vad jag är för galen brud som sitter och råstirrar och koncenterar mig för att fatta någonting. Det är tur att google och youtube fnns så man ta reda på saker på egen hand. Har nog aldrig googlat så mycket sen jag flyttade hit till Galway. 

Ikväll ska jag testa Muay Thai. Efter att ha googlat lite förstår jag att det är dödliga sparkar och slag man får lära sig. Bra att kunna antar jag om någon Irlänsk galning försöker ge sig på en. En kille i min klass tipsade mig om det och han sa att det var en "great workout" så varför inte.

Puss och Kram!

Kommentarer

  • 29 januari 2015 14:20
    ImmaAmmi

    yeslaughHa en bra dag!

Logga in för att skriva en kommentar.