icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
21 juni 2011 17:44
3

Mera Självkänsla!

Har precis cyklat en timme och sedan kört lite styrka på min älskade pilatesboll! Jag blir som en unge på julafton när jag får leka med den och hitta på nya övningar. Känner att min motivation är på topp nu. Jag hade till och med tankar om att cykla till närmaste sjö och simma några kilometer (kanske inte riktigt men) och sen cykla tillbaks! Men nu började det spöregna så jag tror jag skiter i det faktiskt. Alla tjatar på mig att jag borde gå ut och cykla utomhus i den friska luften. Men jag föredrar faktiskt att sitta inne i vårt trånga badrum med ipoden i öronen och bara gå in i mig själv. Om man cyklar utomhus känns det som att det blir för många störande moment som trafik och folk och allt annat man kan stöta på. Nej när jag tränar vill jag vara helt ensam och meditera. Plus att jag inte kan ha koll på tiden och kalorierna lika bra på den vanliga cykeln. ;) Jag brukar alltid lyssna på musik när jag cyklar, men idag tog jag faktiskt en ljudbok ur morsans stora lager. Och det blev en som hette "Mera Självkänsla". När man ändå är igång och ska gå ner i vikt kan man väl slå på stort och känna sig bättre både psykiskt och fysiskt! Och vet ni vad! Efter en timmes lyssnande kände jag mig på väldigt gott humör och nöjd med mig själv. Trots mina extra kilon och pajen jag tryckte i mig tidigare idag. Dom sa i boken att man måste bara utgå från sig själv och sluta jämföra sig hela tiden med andra. Det och mycket annat gjorde att jag fick en motivations-kick utan dess like! :)

Kommentarer

 • 21 juni 2011 18:45
  Jag älskar också min boll :o) Bästa övningen: ligga på magen m raka armar i golvet, låren mot bollen och dra/rulla benen mot magen.
 • 21 juni 2011 19:20
  åh det måste jag prova. Dom är verkligen wonderbara! :D
 • 21 juni 2011 20:23
  Troxii
  Tränar mkt på en sådan på gymmet, grymt bra :)) Bra jobbat! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.