icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
27 juni 2011 20:41

Mår toppen!

Dagen har gått superbra! Tänkte att måndag är perfekt för en ny start. Har ätit 1300 kcal idag, trots att jag åt ute idag. Men jag köpte ost och skink-sallad. Det var en rejäl portion men åt bara hälften ungefär. Känns gött att det är kväll och man inte är äckligt mätt efter att ha tryckt i sig massa mat. Nej känner mig lagom mätt och sleten efter att ha jobbat hela dagen. Känner mig nöjd med att jag inte ätit något socker idag, men mest nöjd är jag nog över att jag inte hetsätit! Nej har tagit det lungt och ätit i lugn takt. Idag är det föressten tredje dagen jag skriver i min "jag är bra-bok". Jag har ju lyssnat på ljudboken "mera självkänska" och där gav Mia tipset med en sådan bok för att stärka sig själv. Och jag tror fan i mig att självkänslan har extremt mycket att göra med ätstörningar. Jag hoppas hoppas hoppas att detta är min väg ut mina jobbiga matvanor och kanske även bli något kilo lättare!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.