icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
17 oktober 2011 20:20
2

Måndagkväll

Yes första dagen på länge som jag lyckats riktigt bra med. Åt inge socker idag, vilket var dagens mål. Fast jag måste säga att det var väldigt frestande att ta sig en bulle på fikarasten idag. Men jag lyckades! Jag klarade stå emot. Jag tog mig en tekopp och ett tuggummi istället. Sen åt jag ute idag men jag tog avocadosallad med räkor så det var väl det nyttigaste alternativet. Dock satte jag i mig hela det stora ostbrödet som var till. Men jag tyckte jag var värd det. Plus att jag bara åt kanske 10% av kebabsåsen som hörde till. På tal om det ska dom ha stor eloge på citypizzan för att man får såsen vid sidan av i en skål istället för vräkt på! Tack tack tack! Sedan var jag på gymmet och körde crosstrainer och roddmaskin. Sen blev det lite styrka som vanligt. Härligt härligt. Jag längtar tills på fredag för då åker jag till Gran Canaria! Har ni några smaltips vad man kan tänka på när man är utomlands? Vad finns det för mat där osv? Man njuter mest med måtta! :)

Kommentarer

  • 17 oktober 2011 23:06
    Så skönt att kunna stå emot :) känns jättebra ellerhur! Jag tog varken kaffe eller kaka på kursen ikväll :)
  • 18 oktober 2011 20:02
    Ja! Man känner sig så enormt stark, känns som man kan klara allt! :) Peppkram till dej!

Logga in för att skriva en kommentar.