icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
25 februari 2013 21:10
2

Måndag

Hej allihopa! Nu var det längesen jag skrev något här på matdagboken. Ja det var längesen jag var inne här överhuvudtaget, men plötsligt blev jag nyfiken på om jag fortfarande mindes mitt lösenord hit. Det gjorde jag. Jag kan stolt säga att min nuvarande vikt ligger på runt 64 kg. Minus två kilo sen jag skrev i bloggen senast. Det känns som att jag fått lite sundare inställning till mat och träning nu än jag hade tidigare. Jag tror det har varit bra för mig med en paus från allt vad kalorier och matdagbok heter. Jag har även börjat få bukt med mina ätstörningar. Även om det inte varit så allvarligt, så har jag insett att jag var på god väg mot rejäla problem. Mådde verkligen inte bra där ett tag. Men efter att jag börjat skriva vanlig dagbok, där jag berömmer mig själv varje dag, så har det blivit mycket bättre. Jag hetsäter inte lika ofta och när det väl händer så kan jag sluta när jag inte tycker det smakar gott längre. Vi människor är inte perfekta, och kanske är det just det som gör så älskvärda!

Kommentarer

  • 26 februari 2013 08:42
    Hej! Kul att se att du också är på g fortfarnade! Jag tänkte faktiskt försöka hänga kvar en stund nu, tänkte kanske skaffa mig plus igen också, vi får se. Kram! :)
  • 25 februari 2013 21:15
    Hej och välkommen tillbaka :-) Vad skönt att du mår bra och att det går bra för dig, det är alltid kul att få en uppdatering om "gamla kändisar" och hur det går för er. är det en tillfällig visit eller hade du tänkt hänga kvar lite? :-)

Logga in för att skriva en kommentar.