icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
28 januari 2015 19:41
1

Long time no see

Hej alla fina på matdagboken!

Det var länge sen jag skrev här nu.Det har gått en stund sen jag var aktiv här och jag har lärt mig så mycket om mig själv sen dess. Jag har fått en sundare inställning till mat och träning i allmänhet. Jag håller mig numera på samma vikt utan att pendla som en galning. Jag älskar att träna och äta god nyttig mat. Men samtidigt kan jag unna mig själv utan att få allt för mycket ångest. (Visst har man dåliga dagar ibland..) Men rent allmänt mår jag så mycket bättre. 

Anledningen till att jag kikade in här nu var för att kolla hur mycket kalorier det var i min pastasallad jag lagade till lunch idag. Visade sig att jag har noll koll på gram och sånt nu för tiden. Äger inte ens en köksvåg nu. 

Dock har jag inte lagt mina mål på hyllan för gott. Jag hade ett mål - Att få bra relation till mat och träning, samt ligga på 60 kg. Check.

Mitt nya mål är att bli stark och få en rumpa. (Jag är platt!) Jag vill även kunna göra minst 10 chins. Idag kan jag knappt en. Om ni är intresserade av min resa och få tips om kost och träning kan ni hitta mig på min blogg: Nirakander.se

Gillar

Kommentarer

  • 3 februari 2015 01:55

    Kul att se dig här igen, välkommen tillbaka :-)

Logga in för att skriva en kommentar.