icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
11 April 2015 21:36
1

Levlat upp?

Den här dagen har till mesta delen bestått av stillasittande framför datorn och drickande av massa kaffe. Jag jobbar extra som webbutvecklare och då blir det inte så mycket rörelse under dagen tyvärr. Fått en hel del gjort idag med jobbet så jag känner mig ändå nöjd. Tog i alla fall en PW till affären förut på 5 km och köpte lite lördagsgodis!! Idag blev det bestående av jordgubbar, hallon, blåbär, björnbär, keso och naturellt jordnötssmör. Jag fullkommligt älskar jordnötssmör! Det slår verkligen vilken geleråtta som helst.

Dock är det ju tyvärr rätt packat med kalorier så fick begränsa mig till två matskedar idag. Fanns tider då jag kunde sätta i mig en hel burk på en helg. Men så blir det inte nu när jag ska ligga på underskott. Har dock 300 kcal kvar att äta idag så kanske blir någon matsked till innan kvällen är slut.. haha.

Hoppas ni har en skön lördag där ute allihop och njuter av er resa. Det ska ju inte bara vara pest och pina? Jag tycker det är rätt kul att gå på "diet" eftersom det blir en utmaning varje dag. Nästan lite som ett spel där man varje dag ska försöka komma upp i en ny level med bättre mat och mer effektiv träning och fördelen mot en vanligt spel är att man inte kan dö (inte lika lätt iallafall). Så vilka känner att de levlat upp idag?! 

Gillar

Kommentarer

  • 12 Apr 2015 08:35
    Åh fin liknelse till spel :) det stämmer ju lixom! Ny level idag då :)

Logga in för att skriva en kommentar.