icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
19 september 2011 07:56
2

Jobbig vecka framför mig...

Eftersom jag bor hos min kille varannan vecka och han har inget internet hos sig. Nu är jag hemma hos föräldrarna en sväng eftersom jag skulle hämta några låneböcker. Passade på att fylla i frukosten nu men hur ska jag klara av resten av veckan? Blir så omotiverad när jag inte fyller i matdagboken så jag skiter nästan i alla tankar på viktnedgång och hälsosam mat och träning. Men man kanske måste försöka tänka på det iallafall för det kommer ju en tid då man inte längre kommer sitta å fylla i, och då vill jag fortfarande ha ett sunt tänkande! Jaja, det blir en utmaning denna vecka iaf. Ska försöka komma åt datorn på skolan nån dag här. Nu ska jag åka å besiktiga bilen! :)

Kommentarer

  • 19 september 2011 08:15
    Men vännen, det finns väl papper och penna hos killen antar jag? Eller är han en eremit? Då för du upp vad du äter och motionerar. Sedan, när du åker hem till mamma för att andas ut och hämta lite luft så vips! för du in det i mat- och motionsboken. Jag tror att det blir mycket motion och sund mat den här veckan, håller på dig, Pepp och kram från gubben i Gbg.
  • 19 september 2011 12:35
    Tack för tipset! Haha joda han har papper å penna. Annars får man väl skaffa antar jag :)

Logga in för att skriva en kommentar.