icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
29 oktober 2011 14:03
3

Hemma igen efter Gran Canaria...

Och vågen visar fortfarande 66. Helt otroligt! Så mycket pizza och glass och pommes å gud vet allt vad man ätit den senaste veckan. Har varit konstant mätt och ändå inte gått upp mer. Fattar ingenting altså. Dock så bodde vi längst upp på toppen av amadores och fick gå cirka en km upp och ner för en backe varje dag för att komma till stranden. Och simmat varje dag har man också gjort. Men ändå..? Det är bara att vara glad iaf och fortsätta där man var. Nu blir det back to reality och träningen! Ska äta lite mat nu och sen sticka iväg och simma och gymma! :) Kram allihop :)

Kommentarer

  • 29 oktober 2011 15:27
    Man kan inte säga mer än grattis, semester brukar betyda några kilo +
  • 29 oktober 2011 20:47
    Så skönt! Välkomen hem till hösten :)
  • 30 oktober 2011 19:31
    Tack ska ni ha! :)

Logga in för att skriva en kommentar.