icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
12 april 2015 21:57

Gym + Godis

Idag var jag på gymmet och körde pass B. Gick jättebra förutom på axelpressen. Så jäkla svag i just axlarna. På femte settet klarade jag inte alla fem utan fick köra 2 + 2 + 1. Tanken är ju att man ska höja 2.5kg varje gång men fixar verkligen inte att höja den än. Så frustrerande när det inte går och man känner sig så himla svag. Jag höjde i alla fall på de andra övningarna så det är väl bra. 

Totalt blev det: 

10 min uppvärning på crosstrainer

5 x 5 - 37.75 kg Squats

5 x 5 - 20 kg Axelpress 

5 x 1 - 35 kg Marklyft

3 x 8 - 15 kg Rodd i Maskin

20 min nedvarvning på Crosstrainer

 

Nöjd med dagens pass ändå. Nu sitter jag här och ska inta min skål med massa bär kokosmjölk och jordnötssmör. Det är verkligen godis på riktigt! Har ni tränat något idag? Isåfall vad och hur gick det? 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.