icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
3 februari 2015 22:51
1

Gym + Bananpannkakor med tomat- och bönsallad

Idag var jag på gymmet och körde först en halvtimmes löpning och avslutade sedan med delar av mitt ab och buttkill pass. Dom har ju dock inte redskap på mitt nya gym för att köra igenom hela så fick ta delar av det. (Dåligt jag vet!!)

30 min löpning

4 x 1 min planka

2 x 1 min sidoplanka

3 x 10 hängande benlyft

3 x 10 baksida lårcurl på pilatesboll

3 x 10 russian twist

Avslutade sedan med att försöka hålla balansen sittandes på pilatesbollen. Bra för att bygga upp bålstabilitet. Åt föressten en sjukt god lunch idag innan träningen. Tog mitt vanliga recept på bananpannkakor som jag brukar äta till frukost och twistade till lite. Blev jättegott så jag tänkte dela med mig av en bild. Om ni vill ha hela receptet kan ni kika på min blogg ---> www.nirakander.se 

Ha det bäst och kämpa på. Ni är grymma! 

Gillar

Kommentarer

  • 3 februari 2015 23:12
    utter

    Såg helt galet gott ut! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.