icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
2 maj 2013 18:21

Godisfri dag 4

Nu är jag inne på fjärde dagen utan godis eller socker. Går ganska bra hittills. Blev väldigt sugen igår när jag jobbade eftersom vi får äta hur mycket vi vill, gratis. Uh va sugen jag va på att ta en delicatoboll till kaffet! Men icke, jag stod emot! För övrigt börjar jag känna mig lite småsjuk. Ont i halsen och allmänt hängig. Inte kul alls nu när jag börjar komma igång med löpningen. Hela 35 minuter kan jag springa utan att stanna. Det trodde jag aldrig!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.