icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
18 oktober 2011 20:41
1

Glass på gymmet

Jag var på gymmet idag med. Vet inte om det är så köra två dagar i rad men men. Kändes att man varit där nyligen. Orkade inte lika mycket på styrketräningen. Men sket i det och simmade och var i vattnet en timme ungefär istället. Härligt var det! Min träningskompis var så sötsugen så vi köpte oss en glass innan vi gick in på gymmet. haha, känndes lite fel men gott var det! Sen efter träningen blev det en swebar. Trodde inte dom skulle vara så bra men blev faktiskt jäkligt mätt av den och den ska tydligen innehålla lika mycket proteiner som kolhydrater och minimalt med fett. Rätt god var den med faktiskt! Testade smaken banan och choklad. Nästa gång blir det nog kaffe latte tror jag! Imorn ska jag packa inför gran canaria! Börjar få lite resfeber nu faktiskt. Shiit :)

Kommentarer

  • 18 oktober 2011 20:49
    Tabirimiri
    vad härligt hoppas du får bra och trevlig resa =)

Logga in för att skriva en kommentar.