icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
3 maj 2013 18:22

Fredag!

Ätit runt 600 kcal idag och känner mig inte speciellt hungrig. Crazy för att vara mig. Jag brukar bli helt galen om jag inte får mat i mig. Men jag antar att väldigt mycket sitter i huvudet. Har man bestämt sig för att inte äta då kommer det funka. Är man bara hungrig och vill äta, ja då blir man grinig. Inte har det blivit någon träning idag heller. Har haft ont i halsen så jag känner att jag inte vill utmana ödet nu när Mallorca väntar runt hörnet. Hur brukar ni göra om ni känner er småkrassliga. Träna eller inte träna? Helgens utmaning är att inte äta godis/socker. Ska även försöka att ligga lågt med mitt kalori-intag nu eftersom det antagligen inte blir någon träning de närmaste dagarna.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.