icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
27 april 2010 12:39
3

Forts. Dag 9 - Sommarjobb!

Yes nu ringde dom precis från ålderdomshemmet där jag sökt jobb och vi ska ha möte på Måndag klockan ett. Blir att ta ledigt från skolan då. Yes! Hoppas hoppas hoppas att jag får jobb! Vet att det är ett skitgöra (bokstavligt talat) men lönen är bättre än dom flesta sommarjobb. Och alla studenter vet att det är bra att tjäna en extra hacka. Är ju perfekt för man får ju röra på sig väldigt mycket med det jobbet också. Man går nog runt en del + promenader och sånt man får gå med dom gamla. 

Är dock lite småskraj efter alla historier man hört från folk som jobbar med sånt. Men kan tänka mig att man får vara med om en del roligt också. Gött gött gött! :)

Kommentarer

 • 27 april 2010 13:11
  Håller tummarna för Dig å jobbet. Jag gillar att jobba med människor och när jag jobbade på "hemmet" brukade jag tänka att jag vårda tex min mormor. Hur skulle jag vilja att hon hade blivit bemött, vårdad osv om hon var i livet? Hoppas du kommer trivas, det kan vara stressigt men det är härligt att jobba med dem- LYCKA TILL!
 • 27 april 2010 21:10
  Lycka till! Du kommer säkert både bli förskräckt och tycka det är roligt samtidigt.
 • 28 april 2010 18:14
  Tabirimiri
  håller tummarna

Logga in för att skriva en kommentar.