icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
27 april 2010 19:49
2

Forts. Dag 9 - Motivation smittar av sig!

Slutade tidigt från skolan idag och kände mig ovanligt pigg trots det låga intaget av mat. Så fick i mig lite fullkornspasta och skinka innan det bar av till det centrala badhuset för att simma. Fick efter lite tjat med min älskade pojkvän och vi simmade en km på 35 min! Riktigt skönt var det. Spenderade 300 kr på ett halvårskort. Tror min motivation smittade av sig på pojkvännen för han köpte också ett! :) 

Så nu kommer jag få utlopp för mina energiöverskott i form av simning! :)

Kommentarer

  • 27 april 2010 20:17
    Härligt att du fick med han också, allt blir roligare när man är två!:)
  • 28 april 2010 19:42
    Härligt!! Bra pris oxå, vilken bonus :-D

Logga in för att skriva en kommentar.