icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
25 april 2010 18:00
2

Forts. Dag 7 - Spinning

Åh vad härlig man känner sig i kroppen nu efter en timmes "spinning" på morsans gamla träningscykel. Den är så gammal att man måste trampa hela varvet runt. Är inte som på dom nya där man får några extra varv gratis när man trampat upp farten lite.
  Sen är det det nått fel på det gamla skrället som gör att det går väldigt trögt efter ett tag man hållit på. Det går dock lite lättare om man drar fram höger styre en aning. Haha kan inte sett klokt ut. 
Men men, nu ska jag gå och käka en clementin och sen lägga mig i badkaret! :)

Kommentarer

  • 25 april 2010 20:21
    Min cykel går också mer trögt efter ett tag. Jag har trott att det mest beror på att jag blivit tröttare och upplever det som att den går trögare...men kanske det faktiskt är något fel på den? ;P
  • 25 april 2010 22:43
    Haha jo jag har också tänkt att det va nått sånt. Men min blir så trög så de måste va nått fel! :P

Logga in för att skriva en kommentar.