icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
30 april 2010 14:18

Forts. Dag 12 - Trött

Har just kommit hem från skolan nu. Slutade tidigt. Känner mig jätte seg och trött trots att jag ätit bra. Har känns mig pigg hela veckan, men nu plötsligt så känner jag mig helt slutkörd. Kanske är all veckas träning och matunderskott som plötsligt slår tillbaka.

Kanske har och göra med att jag inte druckit lika mycket vatten idag som jag brukar.. men tycker inte det borde vara det heller. Jaja, nu ska det bli god middag och mys med älsklingen! Ska försöka dricka så mycket vatten jag kan nu så inte kroppen samlar på sig massa nu inför vägning på söndag!

Önskar alla en trevlig Valborg! :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.