icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
30 april 2010 23:03

Forts. Dag 12 - Nya Frukostvanor

Det blev en sväng ut och kolla på brasa och fyrverkerier. Var även några studenter som sjöng men tror ingen direkt brydde sig om dom. 
   I morgon är det 1 Maj. Sägs ju att man ska bada i sjön då. För min del blir det nog ett dopp i karet på sin höjd. 

Fick reda på att min lillebror varit med i en trafikolycka med mopeden igår. Han hade kört in i en rondell och krockat med två bilar. Men alla hade klarat sig utan större skador som tur var. Men i tidningen hade dom skrivit
"En pojke körde åt fel håll i rondellen och krockade med flera bilar." Men han körde åt rätt håll, men i lite för hög hastighet. Tyckte så synd om honom stackarn. :(

Men nu svävade jag iväg lite från ämnet. Var och handlade frukost förut. Lätt vaniljyoghurt och musli. Försökte kolla på olika förpackningar vilken som innehöll minst kcal. Men tyckte dom flesta var ganska rika på det. Men det blev tillslut en fruktmusli från euroshopper.
Den var om inte annat billig för en fattig student som jag. :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.