icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
23 juni 2011 22:14
1

Försök till förklaring

Försöker göra ett försök att förstå min hetsätning. Jag klarar äta som jag vill och undvika socker. Men så känner jag det där suget efter socker. Då släpper jag till slut efter och tar mig en kaka. Sen får jag så dåligt samvete att jag vräker i mig hela paketet. Men varför? Jag har en tanke om att det har med självkänslan att göra. Bara självkänslan kan bli bättre så kanske man kan få normala matvanor igen. Jag lyssnar just nu på en ljudbok av Mia Törnblom som heter "Mera självkänsla". Det är en uppföljare av hennes tidigare bok "Självkänsla nu". Fan va bra säger jag bara! Man blir på gott humör av den här boken och man känner sig redan lite bättre! Jag tror att hemligheten med bantning är att man måste älska sig själv så mycket att man är villig att förändra för sin egen skull. Man kan tänka att andra kommer tycka om en mer om man är smal eller att man förväntas äta nyttigt av sin omgivning. Men det tror jag inte funkar i längden. Innerst inne måste man vilja för sin egen skull. Det är bara DU som kan bestämma över din egen kropp!

Kommentarer

  • 24 juni 2011 07:34
    Tack! :) Måste försöka reda ut detta nu innan all vikt kommer tillbaka :O

Logga in för att skriva en kommentar.