icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
22 februari 2012 22:00

Dag fem

Idag är det femte dagen som jag fyllt i matdagboken OCH ligger på underskott. Känns bra och ska bli kul att se om det gett några resultat på vågen på lördag. Hoppas hoppas. Har i och för sig varit sjuk och legat still en hel del så ska väl inte ha allt för höga förväntningar. Blev inget gym idag. Det blev en heldag med skola och jobb istället. Men imorn ska jag fan i mig åka dit! Ska gå upp klockan sex och försöka vara där vid sju, halv åtta. Då har jag tid på mig innan jag börjar klockan tio. Idag ligger jag på 1500 kcalorier ungefär. Vet inte om det är så bra men blev stor frukost, halvstor lunch och stor middag. Altså tre måltider på 12 timmar. Blev skithungrig på jobbet så kastade i mig lite mer än vad jag behövde egentligen. Men men, det blev inte över mitt kcal-behov iaf.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.