icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
27 april 2010 06:56
1

Dag 9 - Gröt!

God morgon alla Matdagbokare! Ny dag och nya möjligheter! Åt en lite dålig frukost idag - Under 100 kcal. Funderar på att börja äta gröt på morgonen. Men det smakar inte så jätte gott. Nån som har tips på något gott man kan ha på som inte innehåller allt för mycket kcal? 

Önskar alla en bra dag med nya framsteg! :)

Kommentarer

  • 27 april 2010 08:19
    Man kan göra gröten god med ganska små medel... Jag brukar strö kanel över min havregrynsgröt och sedan klicka på ca 1,5 msk vaniljkesella. Då blir det nästan som godis :-) Men om du inte gillar gröt alls finns ju andra alternativ som mättar bra, tex filmjölk eller yoghurt med skivad banan och kanske lite linfrö över.

Logga in för att skriva en kommentar.