icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
26 april 2010 10:47
1

Dag 8 - Funderar

Hm.. vad ska man hitta på idag när man är ledig från skolan och pojkvännen inte infinner sig. Funderar på att ta en riktigt lång promenad men är inte så roligt att göra det själv. Men får väl ta med ipoden och slå på stegräknar-funktionen så man blir lite mer peppad! 

Funderar också på att få tag på klipptid idag. Har inte klippt mig hos frisör på ett år nästan! Skulle nog va en liten morot att fortsätta med dom goda vanorna. :)

Kommentarer

  • 26 april 2010 18:39
    Försenat grattis på födelsedagen.

Logga in för att skriva en kommentar.