icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
25 april 2010 09:46
3

Dag 7 - Tårta till frukost!

Ställde mig på vågen i morse och den visade 69,9! En viktnedgång på ett gram! Skrattretande. Jag hade i och för sig just ätit en ganska rejäl frukost och jag har hört att man ska väga sig direkt på morgonen för att få sin rätta vikt.
Men jag är inte alltför hård mot mig själv. Jag vet att jag ätit över mitt behov två dagar i rad nu. Och var ute och festade i fredags så har ingen aning om hur mycket kalorier (eller alkohol) jag drack. Fy på mig. 
Men det är första veckan och idag är det min födelsedag!
Så nu tar vi nya tag mina vänner! :)

Kommentarer

  • 25 april 2010 09:48
    Grattis på fördelsedagen och lycka till med dina mål!
  • 25 april 2010 09:57
    grattis grattis och man måste leva också så njut ibl!
  • 25 april 2010 11:28
    grattis, även grattis till att du kan fira ordentligt utan att gå upp i vikt :D

Logga in för att skriva en kommentar.