icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
3 januari 2011 07:47
1

Dag 56 - Måndag och minus ett hg!

Jadå, det hade allt blivit minus på vågen! Ett litet hg hade försvunnit! Men den här veckan får man försöka lite bättre med att fylla i matdagboken så man kommer igång igen. Mätte även min vilopuls nu när jag vaknade. Den låg på 62 och det betyder okej kondition. Inte allra värst i alla fall. I kväll kommer tjocka släkten hit och ska äta middag. Då blir det att försöka hålla nere med kalorierna. Men det ska väl inte bli allt för svårt. Dagens vikt är alltså 60,7 kg. Heja heja heja

Kommentarer

  • 3 januari 2011 09:14
    fannyang
    bra bra ;) försöker läsa lite bloggar och få lite motivation. Din blogg motiverar alltid :)

Logga in för att skriva en kommentar.